Tiszta célok, hatékony megoldások.
Odafigyelünk rád...

Szolgáltatásaink

Teljes körű webes szolgáltatásokat kínálunk azoknak a vállalkozásoknak, akik szeretnének hatékonyan, szép és letisztult megoldásokkal megjelenni a digitális térben. Céljaidat látva a legkedvezőbb megoldást kínáljuk számodra, legyen szó a technológia kiválasztásáról vagy a megjelenés tervezéséről. A weboldal kialakításán túl minden további teendőben is számíthatsz ránk, így biztosítunk mindennemű technikai ügyintézést, valamint a weboldal zökkenőmentes üzemeltetését és rendszeres karbantartását is.

Mobil- és felhasználóbarát megoldások

Design

Egyedi design kialakítása vagy akár a céljaidhoz kiválasztott template használata esetén is segítünk, hogy felhasználóid könnyen eligazodjanak az oldaladon és üzeneted minden eszközön célba érjen.


Weboldal

Te megálmodod, mi elkészítjük. Mobilon is jól működő, az elképzeléseidhez és üzletedhez egyaránt illő weboldalt készítünk vállalkozásodnak. Átlátható munkafolyamatot és megbízható technológiai megoldásokat ajánlunk, ahol tudod mennyi idő alatt mit kapsz a pénzedért.


Webshop

Egy webshop sokak számára a vállalkozás motorját jelenti. Ezt a motort segítünk beindítani. Biztos lehetsz benne, hogy a céljaidnak megfelelő technológia megválasztásával hatékony és szép megoldást kapsz tőlünk.


Karbantartás / Üzemeltetés

Egy honlap valójában soha nincs készen. Ahogy egy üzlet kirakatának, weboldaladnak is folyamatos karbantartásra, új fejlesztésekre van szüksége. Itt vagyunk, hogy teljesítsük újonnan felmerülő fejlesztési igényeidet, valamint biztosítsuk weboldalad zavartalan működését.


Üzenj nekünk!

További elérhetőségeink