Okstal UK Limited

Okstal UK Ltd.

Egy textilipari újításra alapozott termékfejlesztés eredményeképp alakult az Okstal UK Ltd. Brandcoaching folyamattal segítettük a vállalkozás működésbeli, terméket érintő és üzleti döntéseit. A kezdeti megjelenést kommunikációtervezéssel, kivitelezéssel és weboldal készítésével támogattuk.

Kategória: Kommunikáció, Webfejlesztés

Ügyfél: Okstal UK Ltd.

Címkék: Brand coaching, Nemzetközi szervezet, Start-up, Bemutatkozó oldal, Reszponzív weboldal, Drupal CMS, Egyoldalas Template

Átadás: 2015.

Az Okstal csapatával régóta ismerjük egymást mind emberi, mind szakmai minőségben. 2015-ben kérték fel csapatunkat induló start-up vállalkozásukat bemutatató weboldal elkészítésére, hogy első elképzeléseiknek megfelelően jó minőségben megjelenhessenek start-up vállalkozásokat támogató fórumokon, korai ismertséget szerezve terméküknek. Mivel prémium minőségű, a piacon eddig nem ismert, nanotechnológiás ingeket terveznek és készítenek, fontos volt, hogy a minőség online megjelenésükben is érezhető legyen. Ennek szellemében készítettük el Drupal CMS rendszerre épülő reszponzív weboldalukat, melyet egy külső motorra épülő webshophoz kapcsoltunk.

A közös munka azonban nem ért véget a webes megjelenéssel. Minden startup életében elérkezik az a pont, amikor a befektetett munka és pénz - minden erőfeszítés ellenére - még mindig nem hozza a várt eredményeket. Ilyenkor nehéz hideg fejjel meghozni a továbblépéshez szükséges döntéseket, még egy gyakorlott vállalkozókból álló csapatnak is. Ebben a fázisban kapcsolódtunk be ismét a projektbe és brandcoaching segítségével a csapattal közösen megterveztük a szükséges változtatásokat, fókuszterületeket és a következő lépéseket. Közös munkánk nyomán új célcsoport, a vadászok és a vadászruházat került és az Okstal csapatának fókuszába .

A sikeres váltás eredményeképpen létrejött első magyar fejlesztésű hibrid vadászruházat kezdeti kommunikációjának megtervezésével és az első lépések kivitelezésével segítettük a csapatot. Az új kollekciónak, összhangban a korábbi online megjelenéssel, új weboldalt is készítettünk.